Frezyderm

Frezyderm kozmetikumok gyártója

A Frezyderm görögországi gyógynövényes piacvezető termékcsalád. Természetes, bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikumok. Na lássuk kik is Ők valójában.
Frezyderm logo

Frezyderm

A céget 1986-ban alapította Anastasios Anastasiou. A terve, hogy saját maga találjon ki, gyártson és értékesítsen bőrgyógyászati termékeket, amelyeket bőrgyógyászoknak mutat be, miközben folyamatosan fejleszti őket. Az értékesítést a gyógyszer forgalmazási csatornán, patikahálózaton keresztül képzelte el. Célja, hogy biztonságos, hatékony és prémium minőségű termékeket állítson elő amelyek megfelelnek a szigorú gyógyászati előírásoknak és hogy a bőrgyógyászok megbízható partnerévé váljon.

Annak érdekében, hogy a Frezyderm termékek folyamatos fejlesztés alatt álljanak és közben újabb készítményeket tervezzenek amelyek még a legspeciálisabb szakorvosi követelményeknek is eleget tegyenek, megalapították a R&D Dermocosmetics osztályt. Ez a divízió partneri kapcsolatot alakított ki európai egyetemekkel, hogy tanulmányozzák és értékeljék a Frezyderm termékeket. Az értékelések nem csak a Frezyderm saját termékeire érvényesek, mivel az összetevők számos egyéb kozmetikai termékben előfordulhatnak.

2002-ben a Cég megnyitotta új, saját tulajdonú növénykutató laboratóriumát. Teljes mértékben csúcstechnológiával felszerelt, speciális kozmetikai egység működése az EU irányelveinek megfelel.  A növénykutató laboratóriumokban jól képzett, magasan specializálódott tudósok dolgoznak és a nyersanyagoktól elkezdve a kész termékekig minden megtalálható.

Gyermekorvosok és bőrgyógyászok ajánlják

Gyermekorvosok és bőrgyógyászok hosszú távú kutatásai szerint, a cég termékei első helyet foglalnak el számos multinacionális vállalatnál, kozmetikai termékek és tudományos fejlesztések szempontjából.

Jelenkori piaci adatok vezették oda a céget, hogy értékesítési részleget hozzanak létre. Jelenleg 4500 gyógyszertári partnerük van Görögországban, amely folyamatosan bővül így a márkanevet napról napra többen ismerik meg.

2009-ben vezették be a görög piacon a Frezyderm Bio bébiételt, amelyet csak gyógyszertárakban értékesítenek valamint a Frezylac-ot ami az első bio tej formula. 2010 májusában kibővítették a bio bébiétel termékpalettát Frezylac organikus pürével. A görög piac mellett termékeik sikeresek a nemzetközi piacokon is, mint például : Közel-Kelet, Kanada, Balkán és Közép-Kelet Európa.

Az alapító fiainak (Giannis and Makis Anastasioum) vezetése alatt, a cég szoros partnere maradt számos gyógyászati specialistának, gyermekorvosnak, genetikusnak és bőrgyógyásznak miközben a görög gyógyszertárakkal is kitűnő együttműködést alakítottak ki.

 Több Frezyderm termék