Frezyderm Prevenstria stria kialakulása ellen

Frezyderm Prevenstria a striák kialakulásának megelőzésére

frezyderm prevenstria

Frezyderm Prevenstria

A Frezyderm Prevenstria egy védő-puhító krém speciális összetevőkkel amely a bőr rugalmasságát fokozza, így a striák kialakulásának az esélye jóval kisebb. A bőrfeszülési csíkok más néven striák már tinédzserkorban jelentkezhetnek a hirtelen fogyás, hízás vagy a hormonok szeszélyes játéka miatt.

Kismamáknál szinte törvényszerűen megjelennek ezek az alattomos csíkocskák, hiszen a kötőszövet extra nagy terhelésnek van kitéve. A bőr alatt található, feszességet szolgáltató kötőszöveti rostok a bőr hirtelen megnyúlása következtében elveszítik rugalmasságukat és elszakadnak.

A Frezyderm Prevenstria krém különleges hatóanyagának köszönhetően segít a bőrnek megtartani természetes rugalmasságát. A Bretagne sziklás partjairól származó tengeri saláta-kivonat meggátolja a rugalmasság elvesztését, ami a bőr elasztikus rostjainak szétbomlasztásáért felelős enzimek tevékenységének megakadályozásában nyilvánul meg.

Összetétel:

  • Tengeri saláta-kivonat:meggátolja a rugalmasság elvesztését, ami a bőr elasztikus rostjainak szétbomlasztásáért felelős enzimek tevékenységének megakadályozásában nyilvánul meg.
  • Gyógynövény alapú krém
  • Fitoszterol és trimethyloglicin: felgyorsítja a hidratálást, csökkenti a bőrsorvadást és megelőzi a transzdermális vízveszteséget.
  • Tengeri saláta, CM-glükán, és Avokádó kivonat:védi a bőr természetes rugalmasságát és növeli az ellenálló-képességét
  • CM glükán: tartalma hozzájárul az immunszupresszió csökkentéséhez, valamint növeli a bőr nedvességtartalmát és kohézióját.

Használat:

Fürdést követően kenje be vele az érintett bőrfelületet, körkörös mozdulatokkal alaposan masszírozza a bőrbe. Hatás fokozása érdekében ajánlott Bőrápoló olaj használata a krémezés után. Napi 2-3 alkalommal is használható.

Tesztelje le Ön is!